20 تیر 1395 - 11:58 شناسه خبر: 4447 نسخه چاپی

توصیه رییس هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران به نظام بانکی و سازمان تامین اجتماعی

تولیدکنندگان و صنعتگران نیازمند مدارا هستند

تولیدکنندگان و صنعتگران نیازمند مدارا هستند توصیه رییس هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران به نظام بانکی و سازمان تامین اجتماعی
رییس هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران با بیان اینکه فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد اقتصاد مقاومتی و مبارزه با قاچاق کالا و فساد برا ...

رییس هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران با بیان اینکه فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد اقتصاد مقاومتی و مبارزه با قاچاق کالا و فساد برای حمایت از تولیدات داخلی نیاز به گوش دل دارد، به بانک‌ها و سازمان تامین اجتماعی توصیه کرد تا با تولیدکنندگان، کشاورزان و صنعتگران مدارا کنند.

به گزارش روابط عمومی کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران، محمدرضا مرتضوی که در مراسم گرامیداشت روز اصناف و صنعت و معدن در کرج سخن می‌گفت با تبیین تفکر و عمل انقلابی در حوزه اقتصاد گفت: با تفکر و نیروی جوانان انقلابی بود که پس از انقلاب پروژه‌هایی در کشور از جمله فولاد مبارکه، پتروشیمی‌ها و شرکت‌هایی که تجهیزات نیروگاهی را تولید می‌کنند در کشور ساخته و افتتاح شده است و می‌خواهیم به همه دنیا یادآوری کنیم که به دست انقلابیون واقعی، پتروشیمی‌ها در کشور ساخته شد.

دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با تاکید بر اینکه تفکر انقلابی آن نیست که کسی گلویش را پاره کند یا ظاهر بخصوصی داشته باشد، گفت: همان‌گونه که مقام معظم رهبری فرمودند انقلابی‌گری، ادب، متانت، تواضع، پرکاری، درستکاری، پاکدامنی، صراحت و ایستادگی بر روی اصول است؛‌ اصولی که که منتهی به استقلال و عظمت کشور ما می‌شود و هر کسی که غیر از این را دنبال کند نمی‌تواند مدعی انقلابی‌گری باشد.

رییس هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران با اعلام اینکه راه استقلال کشور از تولید و از تلاش کارگران در واحدهای صنعتی و کشاورزان می‌گذرد، افزود: انقلابی گری به های و هوی نیست و انقلابی آن کارگری است که با 800 هزار تومان حقوق، یک روز کارش را تعطیل نکرده است و انقلابی کسانی هستند که که واحدهای کوچکی تولیدی 20 سال پیش را تبدیل به موسسات بزرگ امروزی کرده‌اند.

مرتضوی با اشاره به موفقیت‌های صنایع غذایی در کشور و از جمله در استان البرز، گفت: محصولات تولیدکنندگان صنایع غذایی این استان به 60 کشور مختلف در جهان صادر می‌شود و مدتی دیگر بزرگترین پالایشگاه غلات کشور افتتاح خواهد شد.

وی با توصیه به مسئولان در خصوص اجرای واقعی اصول اقتصاد مقاومتی در کشور گفت: همه کسانی که دست اندرکاران این کشور هستید مواظب باشید که اقتصاد مقاومتی باید به شکل واقعی اجرا شود و اگر رهبر معظم انقلاب در خصوص مقاوم سازی اقتصاد، مقابله با فساد و قاچاق و ترویج به پاکدستی می‌کنند باید آن را با گوش جان شنید.
دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران ادامه داد: از همین جا به سیستم بانکی توصیه می‌‌کنم که مطابق گفته‌های بزرگان کشور از جمله رهبر معظم انقلاب و رییس‌جمهور، با صنعتگران و تولیدکنندگان مدارا کنید.

رییس هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران با انتقاد از دریافت بهره مرکب از تولیدکنندگان و صنعتگران گفت: باید با این قشر مدارا شود. اگر امسال نتوانست بدهی خود را تسویه کند، سال آینده این کار را خواهد کرد.

وی با بیان اینکه شخصی که یک میلیارد وام گرفته و یک میلیارد و هشتصد میلیون تومان بازپرداخت داشته و دو میلیارد و چهارصد میلیون دیگر بدهکار است، چگونه می‌تواند به فکر تولید و کار باشد، تصریح کرد: دریافت این وجوه اضافه از این فرد نزول و  بهره مرکب است و این وجوه حرام است که می‌تواند ریشه‌های اقتصاد کشور را بخشکاند. خرد کردن تعدادی تولیدکننده و صنعتگر زیر فشار  برخی از بانک‌ها، برای آنها عایدی نخواهد داشت و  در این شرایط است که تمام مطالبات مشکوک الوصول بانک‌ها، بلاوصول می‌شود.

مرتضوی در ادامه با اشاره به آنچه در دوره گذشته سازمان تامین اجتماعی رخ داده است گفت: با وجود اینکه سازمان تامین اجتماعی در دوره‌ای پول متعلق به کارگران را با کد و سکه میان مدیران خود تقسیم کرد، اما انتظار داریم در این دوره با اهالی تولید رفتار منصفانه‌تری داشته باشد و چرا باید از واحدهای صنعتی که بدهکار هستند سود گرفته شود و یا جریمه‌ای که از این واحدها گرفته می‌شود به حساب خزانه ریخته ‌شود. چرا که این پول متعلق به خانواده کارگران است و ربطی به خزانه ندارد.